Școala de vară 2019

Ca și în anii precedenți membrii și voluntarii Asociației REPESE au organizat  Școala de vară care avut loc în Hosman, Sibiu. Ne-am desfășurat activitatea în spațiul pe care Touching Lives for Jesus Ministries ni l-a pus cu generozitate la dispoziție. Mulțumim pentru sprijinul acordat: voluntarilor și TLJM, precum și celor care ne-au sprijinit în diverse moduri. Acest proiect este finanțat fie de artiști, fie de persoane care cunosc proiectul crowdfounded. Mulțumiri speciale lui Gail Harris.

Următoarele imagini prezintă activități și momente petrecute împreună cu copiii. De la dezvoltarea simțului observației, la crearea de șabloane și folosirea lor și la punerea la încercare a creativității în mediul tridimensional, folosind lutul, profesorii și copiii au pornit într-o călătorie pe tărâmuri noi pentru a descoperi noi abilității, împreună cu bucuria adusă de actul creației.

  • bine meritatele jocuri

În acest an am ales să împărțim creativitatea și actul artistic cu întreaga comunitate din Hosman așa că, după obținerea aprobării Primăriei, am ieșit în stradă pentru a picta o porțiune din digul care ne întâmpină la intrarea în Hosman. Împreună cu copiii, profesorii au lucrat la crearea unui stencil, care mai apoi a fost folosit ca șablon pentru pictura de pe dig. Munca acestora a fost răsplătită prin bucuria cu care comunitatea a reacționat la vederea picturii. Mai jos puteți observa pas cu pas demararea acestui proiect, precum și rezultatul final.

  • pregătirea stencilului
  • aplicarea stencilului și pictura
IMG_1039
IMG_0296
%d bloggers like this: