Crăciunul – un dar

În pragul lunii decembrie este momentul să ne reamintim de motivul pentru care ne pregătim de sărbătoare, motivul pentru care ne bucurăm, ne odihnim și dăruim.

Poate că cel mai bun răspuns pe care îl putem da la darul neprețuit pe care Dumnezeu ni l-a făcut nouă, oamenilor, este a dărui la rândul nostru ceva prețios. Mai mult decât cadourile, timpul nostru, atenția și afecțiunea oferite celor din jur, poartă în ele natura gestului pe care Dumnezeu l-a făcut pentru omenire, prin dăruirea propriului Său Fiu ca model de viață pentru noi și ca jertfă pentru păcatele noastre.

IMG_6218

Astfel, în spiritul atmosferei acestui moment al anului, am decis să împărtășim bucuria noastră cu câțiva dintre copiii din Hosman (Sibiu), unde am fost găzduiți în incinta Touching Lives for Jesus Ministry. Pentru a ne pregăti de sărbătoare am lucrat împreună echipa, mămici și copii, la crearea unor decorațiuni care să exprime atât simbolul Crăciunului cât și bucuria, prin modele, culoare și mult sclipici. Bineînțeles că nu au lipsit cadourile, pregătite cu grijă pentru a aduce zâmbete pe fețele copiilor, a-i îndulci și a le stârni creativitatea.

This slideshow requires JavaScript.

Mulțumim celor care au făcut această activitate posibilă prin susținerea lor: Eric Sutton, echipei din Hosman (Sorin Boica, Adi Boica, Rita Covaci, Simona Valendorfean și Florica), copiilor pentru bucuria împărtășită și-I mulțumim lui Isus pentru că avem motive să sărbătorim.

Anul acesta studenții Scolii de vară au mai avut o surpriză de Crăciun prin parteniriatul propus de Daniela și Iuli, clic aici pentru  linkul postării de pe blogul nostru

%d bloggers like this: