ȘCOALA DE VARĂ 2021 ‘pe scurt

Anul acesta suntem bucuroși să vă anunțăm că am avansat cu pictura de pe dig, dublând suprafața lucrată față de anul trecut. Am reușit să lucrăm cu spor alături de echipele de anul acesta formate din copii și voluntari, precum și implicarea părinților care au dorit să se alăture formând echipă bună împreună cu copii lor. Aceștia fie au ajutat logistic cu transportul, fie cu tăierea ierbii sau au adus apa pentru curățarea zidului pe care pictăm.

Două săptămâni au trecut repede, fiind pline de momente frumoase, jocuri, discuții, învățând mereu lucruri noi și lucrând cu spor cot la cot.

Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate, tuturor celor implicați, copiilor pentru perseverența lor, voluntarilor pentru dedicarea lor și bineînțeles tuturor celor care au susținut Școala de vară 2021 prin suport financiar sau logistic. Acest proiect a fost posibil prin implicarea tuturor acestor oameni minunați.

Credem că s-au generat o sumă de modele bune de urmat pentru copii si nu numai, care încurajează toată comunitatea satului.

”…vrem sa avem si noi ceva frumos in sat, ce vă grăbiți să stricați sau ce.. le spun mereu copiilor, că nu sunt învățați să grijească” (membru al comunității satului)

”Ce frumos faceți aici, faceți tot digul? Schimbă tot aspectul.” (membru al comunității satului)

“Ce bine arată față de cum arăta înainte” (membru al comunității satului)

“Foarte frumos, arată foarte bine. Faceți până în capăt?” (membru al comunității satului)

Published by restaurarepentrusuflet

Deuteronomy 31: 6

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: