Școala de vară 2018

nȘcoala de vară își păstrează aceleași principii și gânduri cuprinse în pagina publicată pe site in anii precedenți așa că în acest an vom prezenta ce face posibilă activitatea noastră: organizarea. Mulțumirea noastră merge astfel echipei constante a RPS, dar și CELOR din TLJM. Aceștia din urmă ÎN MOD CONSTANT DE MAI BINE DE 16 ani investesc în copiii din Hosman, pe care îi vom face cunoscuți în cele ce urmează.

Școala de vară este un proiect al Restaurarepentrusuflet, găzduit de Touching Lives for Jesus Ministries la Hosman.

Acest proiect este finanțat fie de artiști, fie de persoane care cunosc proiectul crowdfounded.

În proiect este implicată câte o echipă de coordonatori pentru fiecare grupă de vârstă. La grupele mai mari aceste echipe includ: un artist și un asistent .

Mulțumim celor care au ajutat la realizarea proiectului prin implicarea lor de anul acesta:

Sorin Boica, Rita Covaci, Adi Boica, Florica, echipa  TLJM pentru implicarea lor continua și constantă,  cât și pentru deschiderea lor față de facilitarea dezvoltării copiilor prin susținerea de proiecte noi, de asemeni mulțumim  Roxanei Ionescu și Anca Stătică, pentru coordonarea artistică, Laviniei Sarosi, Brenda & Brad Kirk, pentru că au făcut lecțiile posibile și pentru dedicarea lor în a crea și a inventa jocuri care au încântat copiii. Mulțumim lui David & Kelly Kraus pentru că au completat ajutorul necesar pentru transport.

Mulțumim și celor care ne-au susținut moral, fie cu prezența sau vizita lor acolo, fie că au contribuit din culise sponsorizând sau susținându-ne în rugăciune, toate s-au simțit.

Lăsăm imaginile să descrie activitățiile pe grupe specifice școlii de vară, în ordinea grupelor de vârstă, prima fiind desigur grupa celor mai mici.

jocurile din pauza dedicată pentru mișcare, organizată și susținută de Brad și Brenda Kirk

premierea și expoziția finală

 

%d bloggers like this: