Școala de vară 2022

Anul 2022 a reprezentat pentru noi o nouă posibilitate de a ne întâlni cu copiii din Satul Hosman, Sibiu și a ne bucura împreună de frumusețile de pe Valea Hârtibaciului. De data aceasta am putut oferi zâmbete fără restricții și să lucrăm cot la cot pentru a continua proiectul de artă participativă GENESIS început în 2019.
Asadar împreună cu echipa de lucru formată din artiști, coordonatori, voluntari și bineînțeles copiii din Hosman, am pornit într-o nouă etapă a proiectului.
Printre etapele de pregătire a digului de la intrarea în sat, straturi de lavabilă ce acoperă zidul gri, șabloane, pete de culoare și detalii de flori și frunze, programul a fost presărat cu timpuri de joacă, pauze de mâncare, rugăciune, lecții pe teme biblice și momente pentru discuții și sfaturi. 

Mulțumim SKR pentru sponsorizarea proiectului Școala de vară 2022.
Mulțumim partenerilor noștri de la Asociația TLJM care din 2016 ne oferă în Hosman spațiul în care este cazată echipa și putem desfășura activități în timpul școlii de vară. Mulțumim lui Sorin și Mihaela Boica.
Spre bucuria noastră anul acesta firma Lalix SRL. .. Ne-a susținut prin curățarea cu escavatorul a zonei verde de lângă dig. Suntem recunoscători pentru această intervenție precum și pentru implicarea primăriei Nocrich în consolidarea digului.

Bineînțeles mulțumim echipei de lucru, voluntarilor noștri care au fost implicați în fiecare zi pentru a face Școala de vară un eveniment special pentru comunitatea din Hosman. Mulțumim copiilor pentru participarea și dedicarea lor. 

%d bloggers like this: